Fluisterboot kopen?

Koop nu de mooiste fluisterboot!
 

Deze prachtige elektrische sloep is inmiddels verkocht!

Met deze elektrische sloep in de Weerribben

Wie op zoek is naar een luxe sloep voor 4 personen die veel complimenten zal oogsten gaat misschien wel niets mooiers vinden dan Fluustur. Een sloep is een van de meest bekende elektrische boten en voor wie heerlijk stil en rustgevend door mooie stukken natuur of leuke grachten en slootjes wil varen is dit dan ook een geweldige koop. Voordelen van elektrisch varen ten opzichte van een traditionele boot met verbrandingsmotor is natuurlijk de rust en stilte tijdens het varen. Het is in een fluisterboot niet alleen voor uzelf veel stiller maar doordat de boot geen enkel geluid maakt schrikken watervogels en andere dieren niet op als u er aan komt waardoor u veel meer van de natuur te zien krijgt dan wanneer u met een pruttelmotor aan komt knetteren.

Fluustur is misschien wel de mooiste elektrische sloep van Nederland. Hiermee varen is dan ook niet alleen een heerlijk stille tocht en vol natuur maar geeft ook een luxe en een rijk gevoel. En dan hebben we het nog niet eens over de vele bewonderende blikken en complimenten die u overal zult oogsten.

Fluustur is licht van gewicht en dus eenvoudig achter iedere auto te vervoeren. Hieronder ziet u Fluustur achter onze bestelbus maar het lage gewicht kan hij zelfs achter een Fiat Panda of soortgelijke auto meegenomen worden. Ook het tewaterlaten en weer uit het water halen is heel eenvoudig en zonder krachtinspanning te doen door de lichte, kantelbare trailer.

Deze elektrische sloep gaat eenvoudig op de trailer overal mee naar toe